Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Wybrane zagadnienia z technologii przemysłu spożywczego w przemyśle mięsnym i jajczarsko-drobiarskim

Informacje ogólne

Kod przedmiotu: 3ZP/501-S1-WZ1-3204
Kod Erasmus / ISCED: (brak danych) / (brak danych)
Nazwa przedmiotu: Wybrane zagadnienia z technologii przemysłu spożywczego w przemyśle mięsnym i jajczarsko-drobiarskim
Jednostka: Katedra Technologii Żywności i Żywienia
Grupy:
Punkty ECTS i inne: 5.00 LUB 3.00 (zmienne w czasie) Podstawowe informacje o zasadach przyporządkowania punktów ECTS:
  • roczny wymiar godzinowy nakładu pracy studenta konieczny do osiągnięcia zakładanych efektów uczenia się dla danego etapu studiów wynosi 1500-1800 h, co odpowiada 60 ECTS;
  • tygodniowy wymiar godzinowy nakładu pracy studenta wynosi 45 h;
  • 1 punkt ECTS odpowiada 25-30 godzinom pracy studenta potrzebnej do osiągnięcia zakładanych efektów uczenia się;
  • tygodniowy nakład pracy studenta konieczny do osiągnięcia zakładanych efektów uczenia się pozwala uzyskać 1,5 ECTS;
  • nakład pracy potrzebny do zaliczenia przedmiotu, któremu przypisano 3 ECTS, stanowi 10% semestralnego obciążenia studenta.

zobacz reguły punktacji
Język prowadzenia: polski

Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2018/19" (zakończony)

Okres: 2018-10-01 - 2019-01-27
Wybrany podział planu:
Przejdź do planu
Typ zajęć:
Laboratorium, 26 godzin więcej informacji
Wykład, 30 godzin więcej informacji
Koordynatorzy: Andrzej Okruszek
Prowadzący grup: Andrzej Okruszek, Janina Wołoszyn
Lista studentów: (nie masz dostępu)
Zaliczenie: Przedmiot - Ocena
Wykład - Ocena

Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2019/20" (zakończony)

Okres: 2019-10-01 - 2020-02-10
Wybrany podział planu:
Przejdź do planu
Typ zajęć:
Laboratorium, 26 godzin więcej informacji
Wykład, 30 godzin więcej informacji
Koordynatorzy: Andrzej Okruszek
Prowadzący grup: Andrzej Okruszek, Monika Wereńska, Janina Wołoszyn
Lista studentów: (nie masz dostępu)
Zaliczenie: Przedmiot - Ocena
Wykład - Ocena

Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2020/21" (zakończony)

Okres: 2020-10-01 - 2021-02-16
Wybrany podział planu:
Przejdź do planu
Typ zajęć:
Laboratorium, 30 godzin więcej informacji
Wykład, 15 godzin więcej informacji
Koordynatorzy: Andrzej Okruszek
Prowadzący grup: Andrzej Okruszek, Monika Wereńska, Janina Wołoszyn
Lista studentów: (nie masz dostępu)
Zaliczenie: Przedmiot - Ocena
Wykład - Ocena

Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2021/22" (zakończony)

Okres: 2021-10-01 - 2022-02-16
Wybrany podział planu:
Przejdź do planu
Typ zajęć:
Laboratorium, 30 godzin więcej informacji
Wykład, 15 godzin więcej informacji
Koordynatorzy: Andrzej Okruszek
Prowadzący grup: Andrzej Okruszek, Monika Wereńska, Janina Wołoszyn
Lista studentów: (nie masz dostępu)
Zaliczenie: Przedmiot - Ocena
Wykład - Ocena
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu.
ul. Komandorska 118/120
53-345 Wrocław
tel: 71 368 01 00 http://ue.wroc.pl
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.2.0-1 (2024-03-12)